#1

Första skoldagen idag, som jag har längtat :D Jättekul var det att träffa alla igen och klassen är så himla bra! Känner mej riktigt taggad! Men för att kunna göra det allra bästa så skulle jag ha haft alla adobes program... Men det är snordyrt, och för att jag ska kunna få plats med alla program skulle jag behöva en ny dator = snordyrt... :I

Blev ganska stressigt imorse då jag hade ställt klockan lite fel, 1 timme för sent. Men jag hann i tid! På eftermiddagen fick jag åka och hämta William för att åka tillbaka till stan och gå till tandläkaren 16.00! Inte den bästa tiden direkt då han är trött efter dagis och börjar bli hungrig, så han vägrade öppna munnen även denna gången så vi fick en ny tid i februari :(

William har varit så trött idag stackarn, ingenting har varit bra för honom och vi har bråkat om ALLT. Så himla jobbigt sånna dagar :( lilla ♥  har det inte lätt.

Nu blir de lite slapp i soffan och sen sängen i god tid förhoppningsvis. Imorgon börjar allvaret med alla skoluppgifter:)


  
Tokfrans (på bra humör:))


Storsäng=Stortjej

Ikväll har Saga pratat om att hon vill sova i sin storsäng på sitt rum, hon har aldrig gjort det förut och jag trodde inte hon menade allvar. Men visst skulle hon de! Hon var så duktig och la sig, jag sjöng 3 sånger för henne och strök hennes panna, gick ut i köket och stog och väntade på att hon skulle komma upp. Men nu har jag satt mej i soffan, och väntar fortfarande men jag tror faktiskt att hon somnade! Helt otroligt :D Så himla duktig och OJ vad STOR hon blev helt plötsligt:) ♥ ♥ ♥


every day i love you



Saga hade jättehög feber igår kväll när vi kom hem från Östersundsrevyn, jag förberedde mej med att få vara vaken hela natten med henne men det gick rätt bra ändå! Imorse var hon mycke piggare men hon har inte kunnat sovit något idag så nu är hon jättetrött! :I
Så idag har vi varit ut en lite kortis bara. Försökt starta 4hjulingen åt Wille men den var för sur så vi håller på att ladda batteriet nu och ska försöka hinna få igång den innan det blir allt för mörkt.

Så det får bli hemmakväll ikväll med fredagsmys. Får se vad helgen har att erbjuda, jag är iallafall ledig så nånting roligt ska det väl bli:)


Härlig dag!!

Packade som sagt lite varm choklad, bullar och mackor och drog till skridskobanan. William var jättteduktig och kom ihåg hur man åkte från förra året:) Alvin var också med oss och sen kom lite fler barn! Skulle va jättekul om jag och även Saga hade skridskor också, ska försöka få tag på några.
William ville fortsätta leka hemma hos Alvin så han blev kvar där över middagen.
Imorgon är vi ledig. Ska bli så skönt och roligt att ha barnen hemma hela dagen! Vi tänkte pyssla lite här hemma bara och ev. åka och handla. Saga har tjatat om att få åka till "Willy" (willys) varje dag den här veckan:) Shopoholic redan vid 2½år haha!








God natt♥


20110119

Åh vad segt! Raderade hela inlägget istället för att posta det. Aja... Det lilla kollaget är från igår när grabbarna lämnade oss för att köra skoter. Vi ställde oss att baka kaka och det var både roligt kladdigt och gott ;) Wille blev överlycklig också när han kom hem ;)
Blev en sen kväll för barnen, tror inte Saga somade förens vid nästan 21.30!! Hej övergångsperiod- jag har inte saknat dig! Men nu är det dags igen. Får försöka hålla henne vaken om dagarna. :I



Tror att jag ska packa en massäck med fika när jag hämtar barnen så kan vi passa på att gå till hockeyplanen så Wille får åka lite skridskor. Jag skulle också vilja ha ett par, och ett par skidor:) Kanske ska satsa på de till våren.


Tisdag

Tog bilen och åkte till närmsta affär för att köpa snus, klarade inte att sitta hemma själv och försöka plugga utan. Gick inte. Kom på mig själv í bilen med att jag var nära gråten haha. Huvva, men nu blev det en nikotinfri och minipåsar med nikotin så nu ska jag fortsätta nedtrappningen. Men snart, snaart är jag redo att släppa det helt.

Vilken underbart väder idag! Snacka om vårkänslor, redan i Januari :D Jag klagar inte, fick mig ett härligt städryck!! Så nu är det härligt ljust, fint vädrat och städat här hemma -love it-
Ska ta en snowracer och hämta mina underbaringar nu, Saga ska få ta med en kompis hem idag, om kompisen Emma vill såklart!


Min (vår) älskade nya bil som jag inte visat er än v50 -10 och jag är nog den lyckligaste föraren ;)

 


Johnny Cash

Försöker sluta snusa, men abstinensen tar död på mig :´(
Mår jättedåligt. Värsta jag gjort, men också något av det bästa. 



Stockholmsresan

I Torsdags bilade vi ner till Stockholm med hela stationen. Det blev en lång resa och vi satt fast i en bilkö nästan i 2 timmar innan vi äntligen tog oss till hotellet på Söder. Vi gick ut och och middag och hade riktigt trevligt, kom inte i säng förens 4 på morgonen.

Upp och göra sig iordning för lite hotellfrukost och sen till Globen för lite föreläsning. Blev glatt överaskad när Filip & Fredrik dök upp! ÄLSKAR dom!! :D Dom lättade verkligen upp stämningen, sen hade vi en jättebra föreläsare också som hette Christer Olsson! Lite fika och möten på de så var vi klara för att åka till hotellet igen för att göra oss iordning för finmiddag på globen. Det blev lite stressigt men vi fick en taxi och åkte iväg. Det var häftigt att sitta på globen och äta middag och vi var väl 2 200pers. Mina favoriter filip&fredrik var fortfarande där, Eric Saade uppträdde och sen blev det fest och September sjöng några låtar. Lyckat!

Vissa stannade kvar lite längre på Lördagen men jag åkte hem med den tidiga bilen. Vi var hemma runt 18.00 och William och Martin hämtade mej på Statoil och vilken LYCKA! William blev så glad när han såg mej och det märktes att han hade saknat mej, å jag blev minst lika glad över att se mina pojkar!! ♥ ♥ ♥ 
Borta bra men hemma bäst


Bra dag


Idag har jag och svärmor varit på stan och shoppa, det är jätte bra att ha med sig henne på stan för det blir som en liten julafton;) jag fick 2 tröjor av henne samt ett halsband och en liten väska, william en vinterjacka, kalsonger och strumpor och saga en klänning och trosor. *tusen. tusen tack!!!* jag köpte ytterligare 2 tröjor och ett linne. Allt på minst 50% rea!

Alvin följde med William hem efter dagis så dom spelar Wii, jag har en stek i ugnen och potatis som blir till middag idag semlor till efterrätt också :d, svärmor kommer också och äter. Det blir lite festligare måltid idag för jag drar med jobbet till Stockholm imorgon. Vi blir där i 2 nätter och ska hålla till i Globen bla, det blir nog jätte kul!! 

        







back on track

Det var så länge sen jag bloggade nu så jag vet inte vart jag ska börja...
Men jag tar det lite kortfattat. Ett kollage från julaftonen, som var jättemysig.
Vi var hemma hos min mamma med nästan alla syskonen.



Nyår firade vi med Daniel & Maide med barn och Tobbe & Lena. Jättetrevlig med en oförglömligt god mat!
Grabbarna badade tunna och även hårdingen William :) Tyvärr var jag tvungen att lägga mej strax efter tolv slaget då jag hade migrän :/ Men festen tog inte slut för de:)

Har haft härligt lov förutom Williams 4års trots. Den är inte å leka med kan jag lova. Har funderat många gånger på att skicka iväg han på nån uppfostringsanstalt i Ryssland eller liknande ;) haha. Ne huvva, det skulle jag aldrig göra men det är minst sagt påfrestande. Hela familjens humör förstörs. Men vissa stunder är bra -och dom är alldeles underbara!:)

William har även fått 3 lösa tänder, en av dom är lösare än dom andra. Stora killen! <3
Saga har slutat med blöja även på nätterna nu, och det är nog dags för henne att sluta sova på dagis också, iallafall inte sova varje dag. Hon är alldeles för pigg på kvällarna och tar lång tid på sig att somna.

Jag längtar tills våra vardagsrutiner har satt sig, vi är uppe på tok förlänge på kvällarna och sover länge på mornarna. Inte bra! Men vi har 2 veckor på oss nu att få iordning på de för då ska jag fortsätta plugga.



To day.
Vi forsov oss idag, 1 timme sent kom vi på dagis. Men det är dom så vana vid nu :P Jag åkte in på skolan och fixade med lite papper, och har hunnit städat och fixat lite här hemma. Efter dagis gick vi till Jennie så barnen fick leka med Alvin och Mira som dom har saknat under lovet. Fikade mellis och var ute och lekte en stund också. Wille stannade kvar och åt middag, jag och saga kockade ihop köttbullar potatis, gräddsås och hemmagjord lingon sylt som jag  kokade ihop för några dagar sen - den blev supergod! Så nu blir det bara hemmagjort framöver:)

Nu har barnen hoppat i säng men har inte somnat, hoppas dom gör det snart. Imorgon blir det en shoppingrunda på stan med svärmora!

RSS 2.0