Måndag



Otroligt!
Saga och William sov ända till 8,
alltså har Saga sovit 14timmar inatt :D
Gud vad skönt för henne:) Däremot hade hon tagit av sig blöjan i sömnen inatt så när vi vaknade var hennes säng full med kiss:/ lite mindre trevligt men nu är allt i tvätten.




Jag har lite ärenden att stå med i dag, men resten av veckan kommer bli väldigt bra. Alldeles lagomt med jobb, det känns skönt att vara "ledig" lite under dagtid också ibland. Sen ska jag inte ta på mej allt för mycket innan semestertiderna drar igång för då kommer jag få jobba dubbelt! Lite trist men bra! Mycket bra! Tur att det bara är under en period så får vi hoppas att jag får semester nästa sommar istället!




Har kollat runt på lite aktiviteter, funderar på att åka på kålmorden över en helg. Skulle vara riktigt kul! Får väl se om det blir snart eller i aug. Känns som att man måste åka iväg på nånting iallfall. 




Smoothie eller milkshake har aldrig varit
någon höjdare tycker jag. Men har börjat gjort det som mellis till barnen och nu har jag
upptäckt hur underbart gott det är.

Här är en med Hallon/blåbär, banan, jordgubb och vaniljglass. Mums:) 







Grattis alla mammor!

För idag är det våran dag! :))

Jag har fått sovmorgon, en fin sång och frukost på säng!:)  

Men ändå är jag sjukt trött!
Saga också, hon somnade kvart i 6 ikväll!!
Det blev sent igår fför dom när vi var till Tobbe och Lena och grillade igår.
Men kul och mysigt hade både vi och barnen!

Vi har haft lite morsdagsfika och middag här hemma med svärföräldrarna.


TODA>Y



Vi är uttråkade och trötta på det regniga vädret så nu uppfyller vi Williams önskelmål och
åker på badhuset och plaskar!:)


Saknar mina små

Har ingen ork egentligen men bloggar väl en snabbis då.
Jag åkte hem i tisdags natt så jag sov aldrig över. Lika bra det för rummet såg verkligen ut som en isoleringscell. :P

Har så mycke jobb nu, mest kvällar och jag saknar mina små gryn så otroligt mycke!  Hinner bara väcka dom och göra iordning dom från dagis, vilket blir ganska stressigt då dom, iallafall William har varit morgontrött. Men imorse la jag mej bredvid honom i sin säng och vi hann mysa ett litet tag innan det var dags att åka. ♥ Mina små älsklingar :´( Men nu har jag bara 2 dagar kvar med jobb och på Lördag hinner jag ju med dom hela dagen + söndag herreguuud vad vi ska ha mysigt och roligt tillsammans då! *Längtar*



 


HJÄÄÄLP

Vet ni vad jag ska göra imorn? Jag har ångst som faaaan... Vi ska, med jobbet (statoil) åka till Sundsvall på summer booster camp med olika aktiviteter m.m vi ska även sova över. På ett gammalt mentalsjukhus !!!! fy faaaan... Hur ska de gå? Kommer jag se spöken? Höra massa konstiga ljud? Kommer jag att överleva? Jag är så jävla rädd för sånt där.. Inte kommer jag kunna sova iallafall!

åååhhh.......

Nu ska packa... och försöka sova.. Pray for me


googlad bild



Tack för era fina kommentarer föresten, mycket mycket trevligt med sånt:)


Onsdag

Jag flyttade ut våran skänk från vardagsrummet igår till köket, förut var det tomt där så det blev ganska bra! Perfekt att ha pennor, målarböcker och massa annat pyssel i som barnen brukar hålla på med! Men helst av allt hade jag velat haft ett vitrinskåp, med både skåp och lådor :P Och nya stolar!! Men de blir väl nångång.



Har suttit och fixat med bloggen i princip hela morgonen, den bråkar med mig! Är det någon som vet hur man får en enda stooor bakgrundbild ist för flera små? Och varför blir bilderna i så dålig kvalité?


Ledig hela veckan. Dötrist (därför har det bilvit lite extra många inlägg) men imorgon och på fredag har jag ju iallafall barnen hemma.  

Kommentera gärna lite också, det blir såå mycke roligare att blogga! Annars tappar jag nog lusten snart igen.

Mot bakvattnet!

I söndags lastade vi skotrarna på släpvagnen för att lämna dom i bakvattnet...




Men när vi kom fram körde vi faste rejält, det gick knappt att öppna bildörren ens!
Jag blev skitskraj över att vi inte skulle få komma hem! Men efter mycket slit så fick vi upp både bilen och släpvagnen.
Släpvagnen fick vi bogsera upp med skotern!




 


ganska mycke snö var det kvar, barnen blev lyckliga!



Trött Saga på väg dit och hem!


Sagas Tripp trapp fick en ny färg


Lämnade in stolen på autolack och se så fint det blev! Så kul att lite färg kan göra så mycket:)
Och som tack ville grabbarna ha lite fikabröd, så morotskaka får det bli!


7 Maj 2010

Underbara vår! Snart snart sommar!!! Har varit ute hela långa dagen,
är trött som bara den! William har bakat kladdkkemuffins med vita
chokladbitar i som blev helt underbara! Min duktiga bagare!!



Imorgon kommer det bli en ännu bättre dag och jag längtar!!


BitterBritta

Vilken jävla dag jag har haft. Det har aldrig varit såhär jobbigt att jobba! Inte fel på jobbet utan mitt humör, jag har varit gråtfärdig och olycklig som om någon i min närhet hade dött! Pms? Usch, skitdag!!

Martin ringde och skulle åka från jobbet också, den Jä**a magsjukan är tillbaka! Vilket inte gjorde mitt humör bättre..

Blev iallfall glad när Marie kom och sa Hej, och ännu gladare när jag fick frågan om Marité på Lördag, visseligen inget favorit band (smalare än Thord) haha* men jag borde komma ut på lite roligheter tror jag!:) Det var ju ett tag sen man var där, ca 4,5år sedan :P

Näe nu ska jag söka inspiration för renoveringen och skicka den sovande gubbskrutten jag har i soffan till sängen!

=)

♥ Har saknat mina underbara skitungar så himla mycket hela dagen så imorgon ska vi hitta på nåt ringtigt roligt!♥


Bättre sent än aldrig



Bara typ 1 månad försenad på att ge Williams 4års dag lite uppmärksamhet i bloggen ;) Bättre sent än aldrig är mitt motto!

Tomten har varit här och hämtat alla tuttarna också, dom har bara 1 varsin kvar och den får dom bara ha på kvällen då dom ska lägga sig. Första dagen var igår och det har väl gått.. som väntat. Skrikigt, gnälligt och jobbigt. Stackars barn! Jag känner mej hemsk men det går nog över snart. ♥


Jag blir galen på felringningar..

Det är ganska ofta folk ringer till oss men egentligen ska dom antingen till däckshopen eller så ringer dom från någon skola och söker achmet habididis föräldrar(?!!) - och det har dom gjort sedan vi bodde på hantverksgatan 2005 otroligt märkligt då han måst ha gått om väldigt många klasser, eller så kanske han har en lika stökig bror? Och så är det nån gammal dam som brukar ringa också, som är halvdöv så man får svara henne genom att skrika :O Har ni också många felringningar? Jag tycker vi har väldigt många iallafall, kanske dags att byta telefon nummer?

Nåväl. Idag har man inte gjort många knop, men ska ta igen det sedan genom att städa och börja plocka undan i tvrummet för inom 2 veckor (helst) så ska vi börja bygga 2 små sovrum här istället! Ett rum till oss och ett åt nåt utav barnen, tv rummet ska vara i vårat sovrum! Det kommer bli trångt men förhoppningsvis mysigt då istället:) Ägnar kvällarna åt att tänka på tapeter och inredning för fullt:) Längtar...

Nu ska jag ska köra ett ryck innan det är dags att hämta kidsen från dagis, får väl se om Wille får med sig nån kompis hem idag.





Sagas skamvrå ;)


RSS 2.0