Dagens FYND!

Måste bara visa mina fin fina fynd som jag gjorde idag på kupan!!

är så himla nöjd♥



Brukar inte vara in där men var in en snabbis förra veckan då jag lämnade in lite grejer.

Hittade telefonen, en sån som jag och pappa hade hos honom.
Har funderat på vart den tagit vägen men så kom jag ju på att den gick ju sönder.
Så jag var tvungen att köpa den, och den ska få en alldeles egen hylla när vi är klar med renoveringen:D
Passar oss perfekt också då vi jämte glömmer att lägga den trådlösa på laddning så den är aldrig på ändå :P 150:- gick den på, lite dyrare men ack så värt det!!!

Och så den fiiina kandilabern, har suktat efter en sån länge.
Men dom är ju så dyr ny i affären (ca 400:-) och denna hitta jag för 75:- !!! :O
Överlycklig var jag och tog den fort som bara den :P

Ett litet ljusfat i silver för 10:- och en liten silver ljusstake för 5kr
som fick vara tillsammans med dom 2 gamla som ni ser på bordet.


Jag är jättenöjd och ska verkligen börja åka in där då och då:)





SD

Är så jävla förbannad på detta politiktjaffs att jag snart spricker! Politikerna och journalisterna beter sig som nå jävla små snorungar! Att ett sånt här beteende accepteras i riksdagen förstår jag inte! Som att den där Lars ohly vägrar sitta i samma rum som åkesson, jävla fjant! Och han ska vara en vuxen politiker? Och ingen i riksdagen vågar sammarbeta med dom, man skäms ju över riksdagen! Dom har blivit dit röstad av en anledning! Acceptera det bara!
Dom vill begränsa antalet flyktingar och invandrare som kommer hit och vill prioritera svenska medborgare i första hand. Behålla dom goda och skicka ut dom kriminella brottslingarna. Är det så jävla fel? Så jävla bra att dom kom in i riksdagen och att någon vågar ta upp detta ämne som uppenbart är ett problem.

Borde väl egentligen ha gjort som alla andra och hållt käft för nu tror/tycker ni väl att jag är rasist bara för att jag "försvarar" deras politik. Tro vad ni vill, men det är jag verkligen inte!


lätt som en plätt ?

Jag håller på att stressa ihjäl mej, allvarligt talat. Jag springer runt som en duracellkanin, min hjärna gå i högvarv och hjärtat pumpar dubbelt så fort. Jag har verkligen stressproblem, det borde inte vara stressigt detta ju. Jag har alltid trott att jag har hanterat stress väldigt bra. Men jag blir lätt irriterad, arg och framförallt utmattad. Att sitta hemma med en massa plugg och se allt kaos man har i hemmet funkar inte. Jag blir galen av att se massa sysslor. Jag kan inte låta bli att diska, plocka, tvätta, vika, dammsuga. Både för att jag inte kan vara i en sån miljö, och sen är det ju så himla roligt! Så nu har jag hamnat efter med plugget. FAN! Jag satt i 12timmar igår med allt. Så nu har jag kommit ikapp lite men för att jag ska hinna allt i fortsättningen måste jag alltså sitta ca 8 timmar per dag. 8 timmar! Då hinner jag inte göra nånting här hemma! Vill helst förbereda middagen innan jag hämtar barnen också, så dom inte är så hungriga och ledsna...

Självklart är jag hellre hemma och pluggar än på skolan, men tänk att det ska vara så jävla svårt! Vart är min självdiciplin? Borde inte sitta här egentligen, måste iväg och handla. Jo jag måste handla nu, åker jag på eftermiddagen när jag pluggat färdigt så somnar barnen i bilen. Men för att handla måste jag duscha först! Så där ryker 3 timmar. Men sen, sen ska jag plugga. Efter jag startat tvättmaskinen... Måste ju köpa tvättmedel först.





Har iallafall ett tema till mitt projektarbete Stress


two wonderful years...



Min lilla älsklingsflicka blir hela 2år idag! Herregud vad tiden går, minns dagen på BB som igår!
Men nu är hon en stor tjej, som till och med slutade med blöjor för några veckor sedan (under dagtid).

Jag och William klev upp och sjöng för henne och gav henne lite paket i sängen som dom hjälptes åt att öppna. Hon fick ett babyskydd till sina dockor som hon jämt vill ha när vi är på barnens hus "ååååååååååh" sa hon och flinade upp till öronen :) En Julia docka fick hon också som promt skulle med på dagis! En mobiltelefon och en nyckel som också blev väldigt populär, en lite mindre docka med massa småkrafs till fick hon också.

Kände att det inte skulle bli så bra med tårta i sängen för hennes mage så det får bli när hon kommer hem istället! Nu är barnen på dagis och ska fotograferas och jag ska till stugun och handla ballonger, sen hem å städa, göra tårta och göra mej iordning till som ska hämtas och för momma med familj kommer och ska gratulera henne.

Imorgon har vi "öppet hus" med fika ca kl13 för att fira både henne och Martin.
Ni är så välkomna!



imorse:

   

   


sovrums update

Det är ännu inte klart, men det kommer nog ta sin tid:) Jag tog å bonade in oss lite idag iallfall.

Har satt ben på sängen och lagt över en kappa, som jag inte blev nöjd med... Men men...
Tagit in en provisorisk sänglampa.
En liten, fin blomma som jag fick va bästa Marie i present i väntan på att en fönsterbräda ska komma upp.

Saga tycker att det är jättekonstigt att sova där inne så hon vägrar sova i sin spjälsäng... Tyvärr.. Hoppas att det inte blir till en vana:P William ville och fick också sova där inatt då jag jobbade, blev tufft för martin att försöka lägga dom båda så det fick bli så. Men som sagt, hoppas man får sovrummet för sig själv nån gång:)



  



   

En sänggavel ska dit också, lite tavlor matta å så. Tids nog... :)


Bild från Lillsjöhögsboken

En bild som jag tror är taget någon gång under 30talet, på vårat hus då det var café här.
Den lille pojken är våran granne, Henry på näset :) Tanten blev påkörd och dog här utanför...
William brukar kunna se nån genom sin vägg på rummet där han har sängen emot,
där satt en dörr förut som gick ut på altanen som var här under den  tiden.
Synd att det inte verkar finnas lite mer bilder och info om denhär platsen.


torsdag

ÅH! Bara 4 dagar kvar tills William ska åka på älgjakt med sin moffa :/ Börjar få lite ångest :P Ne, jag är inte alls orolig för nåt, bara de att han har blivit så himla stor och ska vara hemifrån i hela 2 nätter, minst! :O lilla pojken... Men moffa är överlycklig haha, han har varit och köpt en keps åt honom med lampa som man kan sätta på skärmen och Williams första kniv kommer han få utav honom (som han har filat ner ordentligt då). Det blir nog himla kul för båda 2. William längtar:)


Har gruvat mej länge för att anställningen snart går ut på statoil. Trivs så himla bra där och vill inte sluta, men igår ringde Crister och frågade om jag ville ha 15% tjänsten som blev ledig :D Jág är så himla glad över det! Passar ju perfekt nu när jag har börjat plugga, ja kommer hinna med skolan familjen & jobb! Blir inte fetaste lönen men vi kan nog klara oss ett tag samtidigt som jag kommer ett steg närmare min dröm :)

Har tittat på lite andra soffor i veckan och vi híttade den vi trodde skulle va perfekt! Och så åker vi hem och mäter så är den alldeles för stor.. Himla typiskt... Den skulle ha tagit upp hela v-rums väggen :P Och det går ju inte.. Får fortsätta letandet då.

Bara 8 dagar till Saga fyller 2år...HJÄLP!




Nu: plugg
Sen: städ


RSS 2.0