Åååh vad han börjar bli stor...

 
Nyklippt William vid frukost!

Tänkte bara visa upp vår nyklippte son, han blev såå himla fin när kalufsen försvann ♥
Fast en liten kalufs blev kvar på huvet:)

Han har fått för sig att han ska ha häng på brallsen nu också, haha! Vilket påhitt!
Han drar ner byxan och visar hela kalsongen och blir skitsur om man är där och ska dra upp dom!
Det ska vara sådär säger han. Tänk att det börjas redan. Snart är man världens töntigaste mamma
som inte får ge honom en puss eller kram där någon annan kan se (usch va hemskt) x)
Hoppas han inte komm bli som mej när han blir i tonåren.

När jag var i fjortisåren vägrade jag bla. att gå på stan med mamma, jag tyckte det var såå
otroligt pinsamt!! Det hände en gång och då fick  hon allt gå 2 meter framför, minst.
Och låssas som om hon inte kände mej. Hon hade ju träskor på sig vilket
jag tyckte var hemskt! Stackars lilla mamma, va dum jag var.

Ska snart åka och jobba på Jula igen, de går jättebra där! 
Känner mej säker i kassan men sen tar det nog ett tag att lära sig art. nr och vart allting är m.m.
Har jobbat dubbelpass dag+kväll/natt nu så det ska bli riktigt skönt att vara ledig ikväll.

Ser fram emot helgen
Jättemycke


 


Jula

Våra dator håller på att gå sönder.. Hoppas bara Martin hinner bränna ner alla bilder innan! Måste påminna han om de ikväll!!

Håller på att ladda, inför första dagen på Jula. Ser fram emot de jättemycket samtidigt som en klump i magen gör sig påmind. Men jag kommer orka, visst?

Min pappa har köpt hus också nu, i Norge. Känns lite tråkigt.. Ett riktigt renoveringsobjekt tydligen så honom lär man väl inte få se så mycket mer utav... :(

Barn runt omkring oss har börjat få vattkoppor... Hoppas verkligen att mina klarar sig! Har inte tid att vara hemma nu och så är det ju midsommar snart! Den ska vi fira med alla bybor :D

Jaja, nu är det dags att förberda middag och åka iväg. Hade bra allihop!


road grabb hehe..

Bildbomb

Håller på att rensa lite i bildarkiven så jag släpper en bomb med lite bilder från allt möjligt i Maj/Juni som jag inte har delat med mej utav tidigare:)

enjoy



broken heart

Stackars lillgumman, hon blev så himla ledsen när jag lämnade dagis. Man försöker trösta ochkomma på olika saker att göra för att få henne vilja stanna, ganska ofta har jag tur men annars börjar hon gråta så hemskt:( Det skär rakt i hjärtat på mig. William var så kramsjuk han med innan jag skulle ge mej iväg. Åh vad jag längtar till i helgen då vi allihopa är lediga tillsammans. Det gäller verkligen att ta vara på den helgen! Hoppas det blir fint väder också!

Jo, jag var ganska yr imorse. Haha, hinner ju sova typ 2 timmar innan det är dags att gå upp med barnen. Och imorse var jag så himla trött och Saga vaknade. Frågade henne om hon ville ha välling, men de ville hon inte. Så jag frågade om hon ville ha en kokt med mos då? Men nja... hon fick välling iallfall. När hon hade klivit upp hämtade hon en pepparkaksburk och ville ha en pepparkaka, och jag sa men neee, saga. Du har ju en korv med mos här nånstans och börjar leta efter den kokta korven. Hahaaa herregud vad sjukt kul!* Och det tog ett bra tag innan jag kom på att jag faktiskt drömde. Blivit lite mycket jobb på slutet kanske? x)

Annars sitter jag och kollar på mobiltelefoner... Skulle så gärna vilja ha en ny.. Eller ja, en EGEN. Funderar lite på denna, billig, fin och bra men inte perfekt. Finns en till variant utan tangentbord och dom finns i massa olika fina färger men denna vill jag helst ha men då finns dom bara i svart och rött.... Så himla synd, annars hade jag köpt en direkt!

Sony Ericsson Xperia X10 mini pro

Bild från prylzonen.se
Otroligt liten är den, 90.0 x 52.0 !


Go natt

Nu ska jag sova, har varit mycke folk på jobbet inatt konstigt nog.

Saga var så otroligt söt i sin seglarklänning i helgen.



Fredag



Åh vilket härligt väder det var igår, men det var nog den ända dom hade tänkt bjuda på och så synd jag bara hann njuta av eftermiddagen. Vi tog ut barnens bord och stolar och satt ute och åt middag, tog en promenad upp till farmor och farfar, William med cykeln och Saga med dockvagnen och dom var så duktiga:)

Nu är det storm på väg verkar det som och säkert regn också, lite typiskt då det är storsloken imorn som martin tänkte vara med på (fisketävling) får hoppas att det blir skapligt så han kan va me ändå.

Har nyss lämnat barnen på dagis, jobbar ju hela kvällen och får hoppas att jag får gå hem 2 men kan bli till 4a också så jag tänkte försöka lägga mej och sova en liten stund. Hämtar barnen vid 14 tror jag för mamma ska komma och hälsa på oss n sväng.

Om jag slutar 2 tar jag nog med mig Sophie hem, beroende på vädret så ska vi antingen på marknad på storsloken imorn och kanske på folkrace? De skulle nog barnen gilla:) Annars är de jobb hela helgen och veckan, nästa helg är jag faktiskt ledig, då skulle man ha firat det och hitta på något riktigt roligt, hela familjen♥ frågan är bara vad...

 


Hälsade på kaninerna på Bränna för någon dag sen, himla söta rackare!



                                                                      *Go natt*

 

 


someday

Åh... Ångest har jag.. Som fan... :´( Har tagit på mej alldeles för mycke jobb i sommar och har så ont i magen över det nu. Undrar om vi kommer klara de? Det kommer bli tufft för oss alla :( Usch, det kommer nog bli värsta sommaren nånsin. :( :(

Å vilken helg det har varit då! Är så dagavill nu när jag har jobbat så mycke nätter men i helgen blev jag bestulen på mina extraljus på passaten när jag jobbade. Mitt på ljusa eftermiddagen! som tur var så var det ett par som var ute på en promenad som såg det och tog deras reg. nr. Polisen och och skulle jaga dom och vi efterlysta grabbarna på facebook och tack vare facebook fick jag tillbaka dom senare på kvällen :D Hehe, helt otroligt:))

Igår hade jag ingen bra dag, allt gick ont. Missade soptömningen så den är proppfull nu, tryckte på fel knapp när jag hade telefontid med min läkare, fick försöka byta bort massa jobbpass då jag varit så klantig att inte sett dom tidigare så jag hade massa dubbelbokat :( Känner mej som världens sämsta och struligaste människa! Hatar att känna så, hatar mej själv så mycket för allt dehär!

Martin har åkt till Uppsala på kurs, blir borta ända tills Fredag, vi kommer sakna honom väldigt mycket!
I e.m tänkte jag ta hjälp av barnen och rensa alla deras leksaker, kasta sånt om e trasigt, lägga bort bebisgrejerna och sånt som dom inte längre är intresserad av.

Imorgon är det avslutning på dagis, det blir grillning och fika, det blir något att se fram emot!


Lite bilder från bullbaket i helgen sen hämta mina älskade småknattar på dagis ♥


RSS 2.0