wihoo

I sommar har jag nog jobb på JULA!! Roligt värre! Men är lite kluven, de blir lite mer jobb än jag tänkt mej så vi får se, ska ju på en annan intervju på måndag också... KUL! :)
Har precis kommit från jobbet och är kall som en isbit, värmen har gått sönder där så det kanske har varit runt 15grader där inne, brrr*
Imorn jobbar jag (om bilen startar) 10-21, kom föbi och hälsa på :)

På fredag kväll ska vi med bilbolaget på Arctura, de ska bli riktigt najs! Nu ska Martin få massera mina ömma ben och fötter sen sooooova...


Onsdag

Har ett viktigt möte idag. Håll tummarna! Jobbar 15-21 sen.


Hemma dag

Det blev som jag trodde, bilen startade inte imorse så barnen får vara hemma från dagis idag. Men det är nog lika bra det. Vi har kört snabeldraken och tvättar för fullt, byggt tågbana och nu sitter barnen och äter glass i soffan. Vet inte vad vi ska hitta på hela dagen inne, baka lite kanske..

Bilderna är från idag..




En fantastisk dag

Morgonen:

  • Jag försov mej =stress med allt=osammarbetsvilliga barn
  • Saga spiller ut en hel flaska drickyoghurt efter att jag nyss klätt på henne och vi är redo för att åka på dagis.

Efter dagis tänkte vi äntligen känna lugnet och ta en mysig fika tillsammans som jag hade förberett...

  • Saga är skitförbannad för att hon inte får dricka själv ur en lika dan mugg som jag och William hade
  • William spiller ut en koppen med varm choklad över sig, som tack och lov var ljummen
  • Han ramlar när han ska hoppa in i duschen, det gick bra men synd att det ska gå så ont för honom! :(
  • Saga står och repar tvskärmen med en skiffnyckel!!

Sedan har barnen har tävlat om vem som får mest uppmärksamhet av mej och skrikit ikapp.
Tog även fram en jäkla massa köttfärs igår som jag var tvungen att laga till idag, tänkte laga för att frysa till matdosor och till sena eftermiddagar (INTE lätt med 2griniga ungar som kräver pussar och kramar).

Och så är det OS på det. ÖVERALLT är det OS tv/radio, man hör det i bakgrunden överallt! BLÄ!
Och för att inte glömma den fruktansvärda kylan!! (-35,5 här nu) t a m e j h ä r i f r å n

Imorgon är jag l e d i g, vilket är tur för bilen lär inte starta? Och OM den gör det ska jag söka jobb och försöka hinna med en storstädning -Det är bra för både kropp och själ. Det känns som att det skulle behövas nu! ;)

Go natt...


                                          ♥ ♥ ♥ Undrarbara busungar, jag älskar er såå ♥ ♥ ♥


Fikonmarmelad

Vi sitter och mumsar ost och kex med fikonmarmelad på, har ni provat de nångång? Om inte så GÖR DET!
Det är HIMMELSKT gott:) Nu ska vi kolla på film blood & bone! (den va jättebra!)


Sjukstuga

Idag blir det glass och mys i soffan hela dagen ;) William har blivit sjuk, det började igår med feber och hosta så han nästan kräks :( Han har legat i våran säng hela natten och har haft hemsk hosta så han nästan har kräkts varje gång. :( Vet inte om Saga får gå på dagis idag ändå? Men jag tror hon får vara hemma iallafall, visst hade det varit bra om han fick lite egentid med mej nu, men Saga är ganska krasslig hon med.
Skönt att vara hemma och få lite egentid med barnen! Känns som det var länge sen nu...

Skulle behöva ha storhandlat, men vet inte om det är så bra att ta med William just nu, kanske får åka själv i eftermiddag när Martin har kommit hem?


Jaja, nu ska jag duka fram en brakfrukost och tända ljus, sen blire myspys soffan :)


Alla ♥ans dag!

Jag och älsklingen firade den tillsammanssjälva igår. Vi gick ut och åt på simon&victor (pepparstek med pot. gratäng) helvete vad mätt jag blev.. Efter det blev det bio, "farsan" den var bra tycker jag, riktigt rolig emellan åt. Jättemysigt hade vi :)

Hoppas ni alla har haft en fin alla ♥ans dag idag! Det har vi haft! :) Det började med att jag fick sovmorgon till halv 11 (hur skönt ch välbehövligt som helst) klev upp i skinade sol och åt good frukost:) Jag och barnen åkte till Källåsen (till barnens momma och moster), åkte madrass och busade för fullt. Martin tog sin gammel skoter och for en sväng medans.
Åkte hem och gjorde "god" mat som blev olyckat... Men men... Man behöver ju inte lyckas varje gång ;)

Just nu är tvn på OS eller vad de nu heter! Det håller på att göra mej galen. Jag verkligen hatar HAATAR sport!! Usch och fy vad jag hatar dessa sport tider! Men ska försöka övertala Martin om att se en film sen istället:)

Imorgon är jag LEDIG, den dagen ska barnen få gå en liten stund på dagis medans jag ska söka lite jobb. Sen kanske vi hälsar på lite kompisar och bara tar det lugnt. Sista fotokursen imorgon kväll också, känns sorgligt för det är riktigt kul men den kommer nog vara ganska givande. Lite träning på det så kanske man kan bli duktig? Vem vet...

Senare i veckan blir det mycke jobb. Öppning till stängning (10-21) jobbigt och tråkigt. Saknar barnen sååå himla mycke, får ingen tidöver till något annat:( men måste jobba in lite pengar för den här månaden också, den är ju snart slut... Ha en fin kväll




GOD MORGON

Sitter och väntar på att barnen ska vakna, tänkte att dom skulle föröka få sova så länge som möjligt för på eftermiddagarna brukar William vara såå trött. Han är väl inte van vid att vara så länge på dagis. Idag börjar jag kl9 och ska öppna. Slutar kl 2 men ska försöka få ett till pass efter det också, vi får  se.

Vill fortfarande ha ett annat jobb, eller måste ha ett annat.... Hojta så fort ni hör något -OK?:)

Helgen ser vi fram emot, wille ska väl köra 4hjulingen antar jag, jag och M ska få lite egentid och alla hjärtans dag på söndag




Bild: Från förra helgen då Wille sladdar runt på isen:)

Nu ---> frukost


Måndag

Som sagt, helgen har varit underbar. Vi har grillat kolbulle och myst som bara den, både me familj och massa vänner! William har fått en fyrhjuling som han bara ääälskar! Han sladdar för fullt på isen :D Man blir ju nästan avundsjuk! Han är riktigt duktig på att köra iallafall. Sitter med laptopen utan bilder nu så bilder kommer imorn kanske.

Imorgon går jag tillbaka till jobbet. Känns både bra och dåligt. Men allt jag tänker på är pengar :)

Ska bli konstigt att inte kunna hinna med all tvätt/städ/matlagning nu igen. Man hinner det ju knappt såsom det är idag men nu kommer det bli ännu mer tajt om tid och tröttare kommer man bli också. Men som sagt... PENGAR... Det behövs.


R.I.P



Tänkte berätta om våran fina, underbara dag vi har haft idag men det får vänta. Fick just reda på att en gammal vän har blivit en ängel. Tänker så mycket på dej, och din son som får växa upp utan sin pappa. :´( Vila i frid Stellan, vi tänder ett ljus för dig.....


Brandsläckare bör man ha...



Snygga brandmänn i all ära, men den här får gärna flytta in hos oss! Vi som tänder så mycket ljus bör ha en brandsläckare i närheten. Visserligen har vi en i tvättstugan och bor bara i ett enplanshus men den här var ju såå snygg att man kan ha en till :)
Finns på Rusta!


























Bild: Rusta

100205

Har inte så mycket tid till att sitta vid datorn, som ni kanske märker:) Barnen är det full fart på i ett! Men roligt har vi! I veckan har vi varit mycke med familjen Eldh/trapp. Åkt skridskor ute på isen m.m m.m Under dagtid då barnen är på dagis så söker jag jobb för fullt, utan resultat än så länge... Ena stunden är man jätte pepp på att hitta något och i nästa blir man deprimerad och tror aldrig att man kommer få något. Men jag kämpar på! Och hittar jag inget snart får jag dra till en tillfällig lösning...

 

Idag har vi varit i stan och handlat. Barnen var så griniga och jobbiga så jag tänkte att vi var tvungen att åka bort nånstans då det var, mer eller mindre snöstorm här. Va på Willys och sen Maxi, lovade Wille att han skulle få leka på Maxi i deras lekhus men så var det stängt :( Men han fick en korv istället och lika glad var han över det haha <3

 

Till middag har vi snaskat kycklingben med chipottel/hickory och honung glaze, å jösses så gott det var!! (rekomendrar er att prova) Så nu är jag så mätt så resten av godsakerna jag tänkte hitta på ikväll får stå tills imorgon ;)

I helgen tänkte vi bjuda hem lite vänner från byn å grilla kolbulle och korv så barnen får åka lite skridskor på isen och leka lite, OM det blir bra väder. Men på söndagens skulle det väl bli lite solsken tror jag? *hoppas*

Nu ska jag försöka få liv i Martin och lägga mej och kolla klart på solsidan, vilken jäkla bra serie! haha* 

 

 




Trevlig helg på er!

 


RSS 2.0