Underbara dag!!

Men herregud vilken härlig, underbar helt fantastisk dag det har varit! Hemma med mina underbara barn då det var planeringsdag idag på dagis och vilken tur vi hade det med vädret! minst 20grader i skuggan!

Vi tog sovmorgon till 8.30, tittade lite på film innan vi åt en stor och god frukost! Barnen var så duktig och hjälpte till och njöt länge av frukosten. Annars brukar dom ta nån tugga bara och kuta iväg och leka. Men det verkar som att alla vaknade på rätt sida idag:) lovely.

Sen städa vi undan lite och gick ut i fina vädret, men kläderna vi hade på oss åkte av ganska snabbt och barnen har gått med bara underkläder och linne/tshirt, och jag har gått i bikini och shorts. Känns lite fel att låta dom göra de såhär tidigt om året men det behövdes verkligen! Men det tog ett tag innan jag kom på solfaktorn på dom! Lätt att glömma när vädret slår om och blir så fint på en gång.

Vi hoppade lite studsmatta, jag låg mest och solade på sidan om ;) men sen skulle jag vara med på en lek som William ville leka. Då skulle vi gå runt studsmattan allihopa och skulle härma han (som var först) och när han hoppade på rumpan och upp på benen igen var jag ju tvungen att också göra de. Tror ni jag fixa de? Hahah han fick sig några härliga skratt iallafall ;D

Sen har William mest kört 4hjuling hela dagen, och jag gick med Saga som cyklade på sin lilla rosa fina cykel med stödhjul. Efter ca 4timmars körning med 4hjulingen fick jag ta nyckeln och låta den stå ett tag. Så gjorde jag iordning en hink med vatten med medel och gav dom en varsin svamp! Sen fick dom tvätta den, de tyckte dom va jättekul och den blev jättefin då den var väldigt skitig innan.
Vi vattnade gräset och lekte lite med vattnet.

Grannen kom förbi så vi kokade iordning lite kaffe och snodde ihop en äppelpaj lite snabbt som vi satt ute och mumsade på.

Jag, som inte smörjde mej har blivit väldigt solbränd idag! Härligt:)

När martin kom hem tände vi grillen och gjorde hamburgare till middag, mycket mycket gott. Att man inte grillar de oftare? Det är ju så himla lättsamt och gott och få lägga på de man vill ha på.

Tog en vända med dammsugaren och moppen, sen fick barnen hoppa i badet och jag tog en lång och härlig promenad med grannen i kvällssolen. Så himla skönt, måste ju passa på när det är nån som frågar om man vill följa med, annars är jag väldigt dålig på att ta sånna intiativ. Men det måste det bli ändring på!

Ja, en helt underbar dag har det varit som sagt. Och imorgon är man tillbaka på kontoret igen. :/ Käns sådär i sånt fint väder men förhoppningsvis blir det lunch på en uteservering iallfall, om det är nån i den här stan som har börjat med de. Men de borde dom ju ha gjort kan man tycka.



"Freez­ing, like when rain turns to snow"

Sitter med min värmefilt på högsta värmen, en het kopp te, mössa, och tjockstrumpor och ändå fryser jag!

Vaknade med uppsvullen hals imorse, kunde knappt prata eller svälja! Det kanske är det värsta som finns, tog mig iallafall till praktiken och det gick bra men var lite frusen och halv tussig.  

Alla var jättetrevliga och det verkar jättebra där! Vår första uppgift är att göra en layout till ett klistermärke som man kan sätta på bilar/takboxar med reklam för jämtland- härjedalens skidförbund! JÄTTEKUL verkligen! Så det tänkte jag hålla på med lite mer nu när jag kommit hem, kanske lägger jag ut lite av resultaten under praktikens gång. Vi får se.
Saga följde med Emma hem efter dagis idag, och så vi blev bjuden på middag hos svärmor och svärfar- vilken LYX va! :) Och vår saknade William kommer äntligen hem ikväll också, ååååh vad jag längtar och tänk va jag ska rå om honom sen:)<3


"Others may walk it with you, but no one can walk it for you"

Hello folks!

Här har det inte hänt mycket ser jag? :P äe, har inte tillräckligt med tid/ork/lust till att sitta och skriva, och lägga in bilder m.m. Men skulle behöva bättra mig, för det är jättekul att kolla tillbaka i. Speciellt för barnen:)

(Men jag måste säga att jag är imponerad över att jag fortfarande har besökare!) 

Nåja, William är i Norge. Den stora killen följde med moffa dit igår! Får väl se om han kommer hem imorgon eller på onsdag. Han verkar väldigt nöjd över att vara där, även om han hade lite hemlängtan imorse men det glömdes bort ganska snart. Värst var det när han skulle åka, han var ju glad men jag hade lite seperationsångest måste jag erkänna. Men det är ganska lugnt och skönt men lite tomt är det här hemma, ska bli kul när han kommer hem igen:)

Imorgon börjar jag min praktik på B2B magazine ska bli otroligt kul och spännande! Lite nervöst, men jag längtar sååå :D

Annars har jag haft en lång och intensiv dag på skolan, så jag är ganska trött i huvet just nu. Har börjat fått ont i halsen också så jag ska ta mej en kopp te och hoppas att det blir bättre. Har inga bilder på den här datorn men ska försöka ta igen lite inlägg (tex från Williams kalas) lite senare. Har det ju lite lugnare här hemma nu så kanske man får lite tid över. :)

Hade så bra ni stackare som fortfarande tittar in lite då och då ;)


RSS 2.0