Lilla Vasaloppet vs Hasaloppet

Och så lite bilder från "Lilla vasaloppet" som William åkte idag, och Saga gick "Hasaloppet" ;)
Blev dock inte så mycke bilder på honom för han tappade ena skidan så jag fick hjälpa honom. Men han tog sig i mål iallafall och var jätteduktig ♥ Lite oordning på korten men har inte tid att ändra de nu!



















Dålig kvalite men det syns ju att det är min grabb, och de är väl ändå viktigast :*









Så! Nu ska vi städa undan det vi hinner och sen åka till Lit för jag ska till farbror doktorn! :S


bilder.

Lite bilder från våran härliga grilldag förra helgen. Ihelgen blir det nog mer skoteråkning och grillning! Sophie kommer också, guud så roligt de ska bli! :)
















Tjolahopp!

Nu var de länge sen igen, men har inte hunnit något annat sen jag började jobba på "raggarn". Men det är verkligen jättekul och är så otroligt glad att jag fick jobb där!! Första dagen var i torsdags och sedan dess har det varit intensiva introduktioner och arbetspass. Imorgon åker jag med vissa anställda till Sundsvall på brandövning, jag är skitnärvös! Hade det varit någon annan nyanställd så hade det varit Ok men nu lär jag väl göra bort mej som vanligt, kanske råkar spruta ner chefen med sånt där skum eller nåt sånt ;) haha... Huvva, jag kommer ligga inatt och tänka på allt som skulle kunna hända.

Aja... Idag har vi haft en mycket trevlig dag, jag och William. På e m drog vi till stan och strosade runt lite med Amanda och Henke. Jag och Amanda piercade oss i "tragus" (snibben som är i örat), har gjort de en gång förut men tappade ringen så de läkte ihop och tog ett nyttnu. Första gången kändes det knappt men denna gången gjorde de ond som fan! Började blöda massor, så nu är det slut med sånt där för min del!

William beundrar Henke, han ska göra allt som Henke gör och på precis samma sett och allt han pratar om är Henke efter vi har varit med dom. :) Vi åkte på MAX och käka lite, inte så gott. FRASSES är godare:)

På Fredag ska jag göra mitt första nattpass på raggarn 23-04, de ska bli intressant å se hur de går och om jag kan hålla mej vaken ;) Nu ska ´jag försöka lugna nerverna.


RSS 2.0