4 dagar kvar

 



 Hej mina vänner!

Senaste tiden har varit fullt upp med skolan som idag är ÖVER! Känns skööönt! :):):) Och med allt annat som hör julen till, bakning, julklappshandling + jobb m.m så jag känner inte riktigt att jag har haft tid att blogga. William har varit i en jättejobbig period också där han är jättekaxig, grinig, retas med lillasyster och tror han vet bäst. Men nu har det gått över, den snälla, mysiga, roliga & glada William är tillbaka:) <3 Det tar verkligen mycket på krafterna under trotsperioderna.

Jag har blivit kär. I Fredags premiärkörde jag våran nya v50 <3 love it! Helt u n d e r b a r t att få köra en sån ny och fin bil.
I helgen jobbade jag så vi hann inte med så mycket. Mina systrar kom i fredags och vi åt gott, spelade spel och titttade på film.

Idag ska jag pyssla ihop ett tomteland, in till stan och köpa dom sista julklapparna (förhoppningsvis) och handla lite julmat. Hoppas jag hinner bara, lite gruvensamt är det ju att åka in på barnbidragets dag, men det lär inte bli mindre folk senare i veckan så det är nog lika bra att få det överstökat.

Och resten av veckan blir det nog bara massor med pyssel, baka julgodis, göra mat och städa! Börjar känna mej lite stressad, men det är en del utav julen.

Juste, kamerasladden har ballat ur. Så jag kan inte få in nå bilder från kameran, typiskt nu till jul å allt :´(


RSS 2.0